kooperationsverbund-nordost

Människor har kommit från hela landet, gamla soldater och civila, chockade och ledsna av omständigheterna för mänens död. Under tiden har en högre armékommissionär sagt att den afghanska polisens vägledning är ‚rätt strategi‘. Bland andra brittiska personal och två afghanska poliser blev skadade när de fem männen dödades vid en nationell poliskontrollplats i Nad Ali-distriktet i Helmand-provinsen. Skytten flydde efter sammansättningen efteråt och förblir i stort.http://www.kooperationsverbund-nordost.de WO1 Chant, 40, från östra London, Sgt Telford, 37, från Grimsby, Lincolnshire, och Guardsman Major, 18, från Cleethorpes, Lincolnshire, var från Grenadier Guards.Territorial Army volontär Cpl Boote, 22, från Birkenhead, Merseyside och Cpl Webster Smith, 24, av Brackley, Northamptonshire tidigare av Pembrokeshire var från Kungliga Militärpolisen. Scott, 30, av 3 Bataljonen Riflerna, föddes i Malton, North Yorkshire, och bodde i Edinburgh. Han dog under en explosiv clearance operation i Sangin, Helma nd.Maj Gen William Cubitt, chef för hushållsavdelningen, deltog i repatrieringsceremonin. Han sa att det var ‚kallblodiga‘ aspekter på fallet.cialis 20mg Han sa: ‚I Afghanistan gör vi nu en mycket viktig och mycket svår uppgift att utbilda afghansk polis och det är uppenbarligen helt avgörande för strategin och utbildning av den afghanska armén. ‚Så trupper arbetar nära med armén och polisen och det finns risker kopplade till det.kooperationsverbund-nordost David Smith, 83, reste till Wootton Bassett från South Ham nära Basingstoke i Hampshire och har gjort det för 14 tidigare hemvist.

Cialis comprar
Cialis comprar
cialis forum
cialis forum

Hans fru Joyce sa : ‚Det är en 100 mil rundtur men David tjänstgjorde i armén under andra världskriget och i Singapore med RAF så han känner att han måste vara här.‘ Han bestämde sig en morgon att han skulle komma för repatriering av åtta soldater och har varit här ända sedan för att respektera dem som kommer igenom för allt de har gjort. ‚Vi är här för att stödja familjerna.kooperationsverbund-nordost Om någon behöver en axel att luta sig på, är vi där för dem och att känna igen vad som går på i världen. ‚Brian Freeth, 72, sta ndardbärare för den sydliga Staffordshire 4 gruppen av kungliga brittiska legionen, tjänstgjorde i Suez mellan 1955 och 1957. Han sa: ‚Det träffar dig mer idag eftersom det finns så många som kommer tillbaka.http://www.kooperationsverbund-nordost.de Vad hände med de fem killarna var rent mord.cialis 20 mg kaufen När jag står över vägen med min standard höga och jag ser alla de familjerna kan jag inte börja föreställa mig vad de känner. ‚Sökord: BBC-navigering Nyheter Sport Väder Capital TV Radio MerCBBC CBeebies gör det digitalt mat iWonder Bitesize Music Earth Local Northern Irland Skottland WalesBBC länkar Mobil webbplats Användarvillkor Om BBC Annonsera med oss ​​Sekretess Tillgänglighet Hjälp Ad Choices Cookies Kontakta BBC Föräldrakontroll.

Goat Major, Lance corporal Ryan Arthur, från Cefn Hengoed nära Caerphilly, tillsammans med de andra soldaterna, lämnade Bataljonens bas i Chester i de tidiga timmarna.Det var ganska svårt när vi lämnade Chester klockan 3,00 och kom hit ca 4,30 innan vi gick rakt ut på marken med våra lag som rundade upp getterna.En ny Billy hittades dock, trots att han var andrahandsvalet.http://www.kooperationsverbund-nordost.de Det första barnet som valts var en barnflicka, så hon kunde inte gå med.Månaderna av arbetet följer nu för att få Billy brukade sina medsoldater, och att lära sig vad som förväntas av honom.När han utvecklas blir geten van vid vad han behöver göra, och vi får honom brukade ljuda och ljuda på grund av marscherna.Vi får också honom till pojkarna, för det är uppenbarligen att den regimentala geten är en stor sak.kooperationsverbund-nordost Det är en ganska spännande period,‘ tillade han.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.